Samtaler med Unge

Trivsel, udfordringer og forandringer

Ungdommen er en tid præget af skiftende følelser, udfordringer og opdagelser. Mange unge kan i perioder af deres ungdomsår stå over for kriser relateret til selvværd, stress, relationer, overtænkning, angst, depression og mere. Det kan derfor ind imellem være hjælpsomt med professionel støtte og sparring, for (gen)finde fodfæste og lære at navigere i denne foranderlige og intense periode af livet.

Ungesamtale hos Psykolog Camilla Ellegaard

Jeg har mange unge i terapi og finder stor glæde og mening i at arbejde med unge mennesker. Det er min erfaring at unge særligt har gavn af samtaler, hvor der er en orientering udad mod livet, fremtiden og mulighederne. Kombineret med et fokus på at undersøge, forstå og reparere de ridser i hjertet, som livet har givet.

Det er stor forskel på, hvilke problematikker unge klienter henvender sig med. Derfor skræddersyr jeg forløbet sammen med dig ud fra dine ønsker og behov. Nogle unge ønsker, at deres forældre deltager i samtalerne eller i dele af dem, og andre ønsker at beholde samtalerummet privat. Dette er op til dig – vigtigst er, at du føler dig tryg.