Priser og vilkår

Find prisen for din behandling

Individuel terapi

1200 kr. / 60 min.

Individuel terapi

1700 kr./ 90 min.

Parterapi

1700 kr. / 90 min.

Forældrevejledning (med barn til stede)

1600 kr. / 60 min

Forældrevejledning (uden barn til stede)

1600 kr. / 90 min.

EMDR

1700 kr. / 90min.

Vilkår

Betaling: Der afregnes for hver samtale inden sessionens afslutning. Du kan betale via MobilePay eller ved bankoverførelse.

Afbud: Bliver du forhindret i at komme til en aftalt session, kan du altid melde afbud. Afbud skal dog altid meldes pr. telefon eller mail senest 24 timer før den aftalte konsultation, ellers afregnes fuld takst.

Fortrolighed: Jeg er som psykolog underlagt tavshedspligt, hvilket betyder, at jeg ikke videregiver oplysninger fra vores samtaler eller om det forhold, at du går til psykolog hos mig.

Sygesikring: Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at du ikke kan benytte en henvisning fra din læge hos mig.

Sundhedsforsikring: Har du en sundhedsforsikring, kan det være du kan få dækket dine samtaler hos mig via denne. Kontakt dit forsikringsselskab og hør nærmere.

Sundhedsforsikring med frit valg af psykolog: Er du dækket af en sundhedsforsikring gennem dit arbejde, vil du i de fleste tilfælde selv kunne vælge psykolog. Ved denne ordning skal du afregne hos mig efter hver session og selv sørge for at få refunderet det beløb, som din sundhedsforsikringen dækker.

Medlem af Danmark: Er du medlem af Sygeforsikring “Danmark”, har du mulighed for tilskud til dine samtaler. Læs mere om dine muligheder for tilskud her.